Lux Travel's logotyp Sök

Lux Travel

Upptäck Europa med oss

Har du tid över? Vill du upptäcka nya platser? Känner du för att lära känna nya människor? Livet är till för att levas. Ta vara på din lediga tid och upptäck nya platser och gammal kultur tillsammans med nya som gamla vänner. Boka nu, med oss här på Lux Travel.

Vi på Lux Travel erbjuder gruppresor med buss ut i Europa för dig som har mycket fritid att spendera. Vi tycker att alla ska få chansen att åka på en härlig resa, så var inte orolig. Just därför anordnar vi fem resor per år till olika destinationer med kulturella inslag. Chansen är väldigt stor att det finns minst en resa som faller just dig i smaken. Eller varför inte åka med på alla fem?

Lux Travel satsar på att våra resenärer ska få valuta för pengarna. Våra reseplanerare har därför jobbat hårt med att sätta ihop resepaket utöver det vanliga. För dig som önskar ännu mer lyx erbjuder vi olika tillval för respektive resa. Alla boenden och restauranger som vi bokar har minst 4 stjärnor och ligger högt över standarden när det gäller hotell och restaurang i Europa.

För varje resa finns det två olika avresedatum under året och resorna ligger alltid från söndag till söndag. Resan avgår med buss från Karlskrona på utsatt tid. Resenärer från hela Sverige är självklart välkomna. För er som bor norr om Karlskrona kan vi erbjuda samåkning beroende på vart resenärer för just den aktuella resan finns. Ni som bor söder om Karlskrona kan själva välja mellan att komma till Karlskrona eller bli upphämtade på något av våra raststopp. Raststoppen finns i Karlshamn, Kristianstad och Lund. Mer info om upphämtning och samåkning finns tillgänglig när resan är bokad.

Åk själv, med vännerna, syskonen eller med din respektive. Hur du än gör är detta ett perfekt tillfälle att träffa nya vänner med liknande intressen. Här på vår hemsida kan du läsa mer om de resepaket som vi erbjuder just nu. Du kan även enkelt boka resan här via hemsidan eller i vår fysiska reception på Ronnebygatan 42 i Karlskrona.

Här nedan följer de fem resor som vi erbjuder år 2018. För att läsa mer om respektive resa så klickar du på resan som intresserar dig, på sidan för varje resa finns det även ett enkelt bokningssystem att fylla i. Du hittar även våra resor, startsidan samt vår kontaktsida i menyn uppe till vänster på sidan.

Låt resan börja!

Whiskyprovning i Skottland

Visa resemål

Kulturtripp till Paris

Visa resemål

Afternoon tea i Newcastle

Visa resemål

Upplev Nordnorge

Visa resemål

Dåtidens Polen

Visa resemål

Kontakta oss

Här når du oss